Hybrid Brows Arnhem

Wat zijn Hybrid brows?

Hybrid Brows is de nieuwste innovatie op het gebied van langhoudende wenkbrauwverf. Hoewel het concept vergelijkbaar is met traditionele wenkbrauwverf en henna, onderscheidt Hybrid Brows zich door zijn unieke eigenschappen. Hybrid Brows creëert een expressieve en rijke afdruk op zowel de huid als de haren, waardoor je wenkbrauwen er optisch voller en strakker uitzien.

Een van de belangrijkste voordelen van Hybrid Brows is dat het vrij is van ammonia, wat betekent dat het de haren niet uitdroogt. Hierdoor kan het veilig worden gebruikt in combinatie met Brow Lamination, een populaire techniek om de wenkbrauwen in de gewenste vorm te brengen. Met Hybrid Brows hoef je je geen zorgen te maken over beschadigde haren, maar kun je genieten van prachtige, goed verzorgde wenkbrauwen.

Deze behandeling is ook ideaal voor mensen die twijfelen over Powder Brows. Met Hybrid Brows kun je alvast wennen aan het idee van een semi-permanente vorm en kleur voor je wenkbrauwen. Het biedt een vergelijkbaar resultaat en stelt je in staat om te experimenteren voordat je een definitieve keuze maakt.

Voordelen 

Hybrid Brows Arnhem

  • Hoog gepigmenteerd: de verf van Hybrid Brows is zeer gepigmenteerd
  • Kleurt de haartjes én de huid, waardoor het een volledige dekking biedt
  • Langhoudend: Hybrid Brows blijft gemiddeld tot 10 dagen op de huid zitten en tot wel 6 weken op de haartjes
  • Geschikt voor oneven/gaten in de wenkbrauwen
  • Ideale oplossing wanneer men nog twijfelt over Powder Brows

Hoe werkt de behandeling?

No items found.
No items found.

Veelgestelde vragen over
Hybrid Brows Arnhem

Ontdek wat klanten zeggen over PMU Arnhem!

5/5

Bij PMU Arnhem sta jij centraal tijdens iedere stap van het proces. Wij hechten enorm veel waarde aan jouw ervaring en willen je niets minder dan de allerbeste resultaten geven. Deze hoge kwaliteitsnorm resulteert in de onderstaande reviews, laat je vooral inspireren door de verhalen en resultaten van onze klanten!

Wil je ook jouw ervaring delen? Wij horen graag van je! Laat je review achter en help anderen met het delen van jouw ervaring.

Jinke

Hanh heeft mijn verwachtingen overtroffen met de prachtige powderbrows die ze bij mij heeft gezet. Door mijn licht blonde haar was het voor mij van groot belang dat de wenkbrauwen er natuurlijk uitzagen en niet te donker waren. Hanh heeft dit perfect begrepen en heeft een geweldige job gedaan om een subtiele, maar toch opvallende look te creëren. Hanh is niet alleen een getalenteerde professional, maar ook een vriendelijke en warme persoonlijkheid. Ik kan Hanh ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar prachtige powderbrows. Ik ben haar enorm dankbaar en zal zeker terugkomen voor toekomstige behandelingen!

Emine

Een zeer prettige ervaring gehad! Ze kijkt goed naar de vorm van je gezicht, wat er bij je past qua vorm en kleur. Tekent het eerst uit, voordat de wenkbrauwen definitief gezet worden. Zeer klantvriendelijk en alles wordt in overleg en in samenspraak gedaan. Hanh is ook een leuke vrouw met wie je gezellig kunt kletsen tijdens de behandeling. Ik ben super tevreden met het resultaat!

Neele

Ik heb onlangs een hybrid brows behandeling bij PMU Arnhem gedaan. Hanh heeft mijn wenkbrauwen heel mooi en zorgvuldig verzorgd! Ik hoefde een paar weken er niks meer mee te doen in de ochtend, echt heel fijn! Daarnaast heeft ze een zachte energie om behandeld door te worden!

Merima

Great experience! I did combi hybrid browlamination & lashlift. Hanh was amazing, professional and wonderful esthetician. The results are noticeable instantly. It is almost 2 months since I dit it and my lashes are still curly. I will definitely go back!

Hanh Le Ngoc - eigenaresse PMU Arnhem

Behoefte aan informatie?

Heb je vragen die je graag beantwoord wilt hebben of zijn er twijfels die je graag wilt bespreken? Aarzel niet en neem contact met mij op via onderstaande button!

Klaar om jouw ideale look waar te maken? Boek nu jouw persoonlijke behandeling hier!