Over Hanh

"Ik streef naar een resultaat dat jouw verwachtingen overtreft, zodat jij vol zelfvertrouwen de deur uitstapt!"

Met mijn passie voor vrouwelijke schoonheid ben ik toegewijd om jou te helpen je zelfverzekerd en mooi te laten voelen. Aangezien ik zelf niet opgegroeid ben met prachtige volle wenkbrauwen, begrijp ik welke impact dunne en vormloze wenkbrauwen kunnen hebben op het zelfvertrouwen. Ik geloof dat zelfvertrouwen onlosmakelijk verbonden is met schoonheid, daarom zie ik het als mijn missie om jou daarin te versterken.

Omdat kwaliteit bij mij hoog in het vaandel staat heb ik mijzelf hiervoor gespecialiseerd en gecertificeerd in diverse technieken, waaronder de soft powerbrows techniek, browlamination, hybrid brows en lashlifting.

Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door zachte, complementaire resultaten die jouw natuurlijke schoonheid accentueren in plaats van jouw uiterlijk te veranderen. Dit doe ik door te kijken en te luisteren naar jou als persoon. Juist door die connectie te maken met jou en het verhaal achter jouw wensen, bereiken wij samen de mooiste resultaten.

Hierdoor mag jij rekenen op een gepersonaliseerde behandeling en professionele aftercare, zodat jij langdurig kunt genieten van de look die jij wenst!
No items found.

Neem een kijkje in de studio

Onze studio voldoet aan hoogste kwalitatieve en hygiënische normen. PMU Arnhem voldoet dan ook aan de nodige certificeringen om hieraan in de praktijk te voldoen.

Neem een kijkje in de studio

Neem een kijkje in de studio

Ontdek wat klanten zeggen over PMU Arnhem!

5/5

Bij PMU Arnhem sta jij centraal tijdens iedere stap van het proces. Wij hechten enorm veel waarde aan jouw ervaring en willen je niets minder dan de allerbeste resultaten geven. Deze hoge kwaliteitsnorm resulteert in de onderstaande reviews, laat je vooral inspireren door de verhalen en resultaten van onze klanten!

Wil je ook jouw ervaring delen? Wij horen graag van je! Laat je review achter en help anderen met het delen van jouw ervaring.

Jinke

Hanh heeft mijn verwachtingen overtroffen met de prachtige powderbrows die ze bij mij heeft gezet. Door mijn licht blonde haar was het voor mij van groot belang dat de wenkbrauwen er natuurlijk uitzagen en niet te donker waren. Hanh heeft dit perfect begrepen en heeft een geweldige job gedaan om een subtiele, maar toch opvallende look te creëren. Hanh is niet alleen een getalenteerde professional, maar ook een vriendelijke en warme persoonlijkheid. Ik kan Hanh ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar prachtige powderbrows. Ik ben haar enorm dankbaar en zal zeker terugkomen voor toekomstige behandelingen!

Emine

Een zeer prettige ervaring gehad! Ze kijkt goed naar de vorm van je gezicht, wat er bij je past qua vorm en kleur. Tekent het eerst uit, voordat de wenkbrauwen definitief gezet worden. Zeer klantvriendelijk en alles wordt in overleg en in samenspraak gedaan. Hanh is ook een leuke vrouw met wie je gezellig kunt kletsen tijdens de behandeling. Ik ben super tevreden met het resultaat!

Neele

Ik heb onlangs een hybrid brows behandeling bij PMU Arnhem gedaan. Hanh heeft mijn wenkbrauwen heel mooi en zorgvuldig verzorgd! Ik hoefde een paar weken er niks meer mee te doen in de ochtend, echt heel fijn! Daarnaast heeft ze een zachte energie om behandeld door te worden!

Merima

Great experience! I did combi hybrid browlamination & lashlift. Hanh was amazing, professional and wonderful esthetician. The results are noticeable instantly. It is almost 2 months since I dit it and my lashes are still curly. I will definitely go back!

Hanh Le Ngoc - eigenaresse PMU Arnhem

Behoefte aan informatie?

Heb je vragen die je graag beantwoord wilt hebben of zijn er twijfels die je graag wilt bespreken? Aarzel niet en neem contact met mij op via onderstaande button!

Klaar om jouw ideale look waar te maken? Boek nu jouw persoonlijke behandeling hier!