Powder Brows Arnhem

Powder Brows Arnhem

Wat zijn Powder Brows?

Vergeet dagelijks bijtekenen! Powder Brows is een semi-permanente make-up techniek om voller en strakke wenkbrauwen te creëren. Het is de ideale oplossing voor mensen met dunne, onregelmatige of asymmetrische wenkbrauwen.

Bij Powder Brows worden jouw wenkbrauwen in geschaduwd met pigment. Met een PMU-apparaat wordt op een subtiele manier pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof jouw wenkbrauwen zijn ingekleurd met wenkbrauwpoeder. Een touch-up behandeling wordt aanbevolen na ongeveer zes tot acht werken om de kleur en vorm te perfectioneren. Het resultaat is een zachte en natuurlijke uitstraling die past bij jouw gezicht.

Het grootste voordeel van Powder Brows is dat het semi-permanent is. Het resultaat blijft ongeveer één tot twee jaar zichtbaar, afhankelijk van jouw huidtype en levensstijl.

Voordelen 

Powder Brows Arnhem

  • Creëert volle en strakke wenkbrauwen
  • Geschikt voor alle huidtype
  • Gemak en tijdbesparing in de ochtend, wakker worden met mooie wenkbrauwen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Geeft een zachte en natuurlijke uitstraling die past bij jouw gezicht
  • Geniet van langdurig resultaat, resultaat blijft ongeveer één tot twee jaar zichtbaar

Hoe werkt de behandeling?

Powder Brows stap 1: Intakegesprek
1

Intakegesprek

Bespreken van de wensen en mogelijkheden.

In deze eerste stap ga ik in gesprek met je om jouw specifieke wensen en verwachtingen te begrijpen. Ik zal luisteren naar jouw gewenste wenkbrauwvorm, stijl en kleur. Ook worden eventuele vragen en zorgen besproken. Samen met jou worden de mogelijkheden voor de gewenste resultaten doorgenomen.

Powder Brows stap 2: Voortekenen
2

Voortekenen

Na het bespreken van de wensen, zal ik de wenkbrauwen voortekenen met behulp van een mapping string en een potlood. Hierbij wordt de ideale vorm en lengte van de wenkbrauwen bepaald, passend bij jouw gezichtsstructuur en symmetrie. Dit biedt jou de mogelijkheid om het ontwerp te visualiseren en eventuele aanpassingen te doen voordat de permanente make-up wordt aangebracht.

Powder Brows stap 3: Kleurkeuze
3

Kleurkeuze

In deze stap wordt de juiste kleur pigment gekozen die het beste bij jouw natuurlijke haarkleur en huidtint past. Ik zal rekening houden met de gewenste intensiteit en uitstraling van de wenkbrauwen.

Powder Brows stap 4: Pigmenteren
4

Pigmenteren

Na het voltooien van de voortekening en kleurkeuze, begint de daadwerkelijke pigmentatie. Met een speciaal PMU-apparaat wordt het pigment met een fijne naald de huid ingebracht. Na de pigmentatie worden nazorginstructies gegeven om een succesvol genezingsproces te bevorderen en het uiteindelijke resultaat te optimaliseren.

No items found.

Veelgestelde vragen over
Powder Brows Arnhem

Ontdek wat klanten zeggen over PMU Arnhem!

5/5

Bij PMU Arnhem sta jij centraal tijdens iedere stap van het proces. Wij hechten enorm veel waarde aan jouw ervaring en willen je niets minder dan de allerbeste resultaten geven. Deze hoge kwaliteitsnorm resulteert in de onderstaande reviews, laat je vooral inspireren door de verhalen en resultaten van onze klanten!

Wil je ook jouw ervaring delen? Wij horen graag van je! Laat je review achter en help anderen met het delen van jouw ervaring.

Jinke

Hanh heeft mijn verwachtingen overtroffen met de prachtige powderbrows die ze bij mij heeft gezet. Door mijn licht blonde haar was het voor mij van groot belang dat de wenkbrauwen er natuurlijk uitzagen en niet te donker waren. Hanh heeft dit perfect begrepen en heeft een geweldige job gedaan om een subtiele, maar toch opvallende look te creëren. Hanh is niet alleen een getalenteerde professional, maar ook een vriendelijke en warme persoonlijkheid. Ik kan Hanh ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar prachtige powderbrows. Ik ben haar enorm dankbaar en zal zeker terugkomen voor toekomstige behandelingen!

Emine

Een zeer prettige ervaring gehad! Ze kijkt goed naar de vorm van je gezicht, wat er bij je past qua vorm en kleur. Tekent het eerst uit, voordat de wenkbrauwen definitief gezet worden. Zeer klantvriendelijk en alles wordt in overleg en in samenspraak gedaan. Hanh is ook een leuke vrouw met wie je gezellig kunt kletsen tijdens de behandeling. Ik ben super tevreden met het resultaat!

Neele

Ik heb onlangs een hybrid brows behandeling bij PMU Arnhem gedaan. Hanh heeft mijn wenkbrauwen heel mooi en zorgvuldig verzorgd! Ik hoefde een paar weken er niks meer mee te doen in de ochtend, echt heel fijn! Daarnaast heeft ze een zachte energie om behandeld door te worden!

Merima

Great experience! I did combi hybrid browlamination & lashlift. Hanh was amazing, professional and wonderful esthetician. The results are noticeable instantly. It is almost 2 months since I dit it and my lashes are still curly. I will definitely go back!

Hanh Le Ngoc - eigenaresse PMU Arnhem

Behoefte aan informatie?

Heb je vragen die je graag beantwoord wilt hebben of zijn er twijfels die je graag wilt bespreken? Aarzel niet en neem contact met mij op via onderstaande button!

Klaar om jouw ideale look waar te maken? Boek nu jouw persoonlijke behandeling hier!