Brow Lamination Arnhem

Wat is Brow Lamination?

Brow lamination is momenteel een van de meest populaire behandeling. Met deze techniek creëren we een brushed-up look, waardoor je gezicht een meer open en frisse uitstraling krijgt.

Bij elke browlamination behandeling kijken we zorgvuldig naar de individuele vormen en kenmerken van jouw gezicht om de perfecte wenkbrauwen te creëren die passen bij jouw unieke uitstraling.

Door de wenkbrauwharen omhoog te kammen en te fixeren, krijgen je wenkbrauwen niet alleen een vollere uitstraling, maar ook een liftend effect. Bovendien corrigeren we met deze behandeling de vorm van je wenkbrauwen en temmen we onhandelbare haren die naar beneden groeien, wat resulteert in een optisch voller, gelift en open resultaat dat tot 6 weken lang behouden blijft.

Tijdens de behandeling worden je wenkbrauwen verzorgd en gevoed met actieve ingrediënten zoals Argan oil en Keratin, die de haargroei stimuleren.

Voordelen 

Brow Lamination Arnhem

  • Geeft een directe lift aan de wenkbrauwen, waardoor de ogen meer geopend lijken
  • Natuurlijke, strakke en verzorgde wenkbrauwlook zonder make-up
  • Corrigeert onhandelbare wenkbrauwharen
  • Geschikt voor elk haartype
  • Resultaat tot wel 6 weken zichtbaar

Hoe werkt de behandeling?

No items found.
No items found.

Veelgestelde vragen over
Brow Lamination Arnhem

Ontdek wat klanten zeggen over PMU Arnhem!

5/5

Bij PMU Arnhem sta jij centraal tijdens iedere stap van het proces. Wij hechten enorm veel waarde aan jouw ervaring en willen je niets minder dan de allerbeste resultaten geven. Deze hoge kwaliteitsnorm resulteert in de onderstaande reviews, laat je vooral inspireren door de verhalen en resultaten van onze klanten!

Wil je ook jouw ervaring delen? Wij horen graag van je! Laat je review achter en help anderen met het delen van jouw ervaring.

Jinke

Hanh heeft mijn verwachtingen overtroffen met de prachtige powderbrows die ze bij mij heeft gezet. Door mijn licht blonde haar was het voor mij van groot belang dat de wenkbrauwen er natuurlijk uitzagen en niet te donker waren. Hanh heeft dit perfect begrepen en heeft een geweldige job gedaan om een subtiele, maar toch opvallende look te creëren. Hanh is niet alleen een getalenteerde professional, maar ook een vriendelijke en warme persoonlijkheid. Ik kan Hanh ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar prachtige powderbrows. Ik ben haar enorm dankbaar en zal zeker terugkomen voor toekomstige behandelingen!

Emine

Een zeer prettige ervaring gehad! Ze kijkt goed naar de vorm van je gezicht, wat er bij je past qua vorm en kleur. Tekent het eerst uit, voordat de wenkbrauwen definitief gezet worden. Zeer klantvriendelijk en alles wordt in overleg en in samenspraak gedaan. Hanh is ook een leuke vrouw met wie je gezellig kunt kletsen tijdens de behandeling. Ik ben super tevreden met het resultaat!

Neele

Ik heb onlangs een hybrid brows behandeling bij PMU Arnhem gedaan. Hanh heeft mijn wenkbrauwen heel mooi en zorgvuldig verzorgd! Ik hoefde een paar weken er niks meer mee te doen in de ochtend, echt heel fijn! Daarnaast heeft ze een zachte energie om behandeld door te worden!

Merima

Great experience! I did combi hybrid browlamination & lashlift. Hanh was amazing, professional and wonderful esthetician. The results are noticeable instantly. It is almost 2 months since I dit it and my lashes are still curly. I will definitely go back!

Hanh Le Ngoc - eigenaresse PMU Arnhem

Behoefte aan informatie?

Heb je vragen die je graag beantwoord wilt hebben of zijn er twijfels die je graag wilt bespreken? Aarzel niet en neem contact met mij op via onderstaande button!

Klaar om jouw ideale look waar te maken? Boek nu jouw persoonlijke behandeling hier!